Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului CADOURI-URBANE.RO

S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al utilizatorului. Furnizarea datelor personale catre S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date prin alegerea optiunii dezabonare prin accesarea link-ului disponibil in site.

S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Datele vor fi stocate in baza de date a S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. pentru o perioada de maximim 12 luni de la efectuarea ultimei comenzi.

Din cauza modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul cadouri-urbane.ro sunt transmise pe cale electronica, S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

La sesizarea utilizatorilor, S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa solutioneze astfel de cazuri de infractiune.

Informatiile furnizate catre S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. vor fi utilizate numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L., abonarea la newsletter, etc.), conform legilor in vigoare, S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. nu furnizeaza adresa de e-mail a utilizatorilor unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de utilizatorii sai, fara acordul explicit al acestora.

S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile utilizatorilor, conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • Dreptul de a cere S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. confirmarea prelucrarii sau nu a datelelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit;
  • Dreptul de a cere S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea, in mod gratuit, a datelor furnizate a caror prelucrare nu este conforma prevederilor si dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • Dreptul de a cere S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale utilizatorului;
  • Dreptul de a cere S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. incetarea transmiterii mesajelor cu caracter promotional.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite prin e-mail de catre persoana inscrisa in baza de date, la adresa office@cadouri-urbane.ro.

CADOURI-URBANE.RO utilizeaza masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii eronate a informatiilor care se afla sub controlul sau.

S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale.

S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de S.C. ZUKKA GIFTS S.R.L in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor cadouri-urbane.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre S.C. ZUKKA GIFTS SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul cadouri-urbane.ro vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului cadouri-urbane.ro si vor pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Forta majora

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este cauzata de un eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe cadouri-urbane.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu acesti "Termeni si conditii de utilizare a site-ului CADOURI-URBANE.RO”, utilizatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Politica de livrare si returnare a produselor

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul serviciilor de curierat, iar costurile implicate de acestea se regasesc in formularul de comanda, in cadrul caruia se realizeaza automat calcului costurilor in conformitate cu datele de livrare furnizate de catre utilizator.

Produsele achizitionate pot fi returnate in termen de 14 zile de la primirea coletului, fara a fi necesara justificarea acestei actiuni. Costurile privind transportul retur vor fi in sarcina utilizatorului. Returul produselor se va face fara solicitare de plata ramburs.

Conditii de returnare:

  • Produsele vor fi returnate in ambalajele originale, cu toate accesoriile;
  • Produsele sa nu fi fost utilizate;
  • Produsele sa fie in stare perfecta si sa nu prezinte zgarieturi;
  • Transportul pentru retur va fi platit de catre utilizator si se va efectua prin aceleasi mijloace prin care a fost livrat initial
  • Returul prodeselor se va face fara solicitare de plata ramburs.

Pozele prezentate in site sunt cu titlu informativ, iar produsele pot prezenta diferente de culoare, nuanta sau aspect. In ceea ce priveste produsele personalizate, de asemenea, exista posibilitatea sa fie mici diferente de nuanta a imprimeului si de dimensiune a acestuia, in functie de masura tricoului/dimensiunea produsului personalizat.

Tag-uri

Niciunul