Ochelari de soare

Istoria ochelarilor de soare isi are inceputurile inca din cele mai vechi timpuri, cand stramosii nostri au inceput sa experimenteze diferite metode pentru a se proteja de lumina prea puternica a soarelu; de la sticla pictata sau afumata, la diverse cristale colorate.

Din fericire, in zilele noastre, totul este mult mai simplu, iar datorita tehnologiei avansate, ne putem bucura de o vasta diversitate in ceea ce priveste industria optica, de la ochelari de soare cu dioptrii, care au rol corector, ochelari de soare cu lentile galbene, care au proprietatea de a amplifica lumina perceputa de ochiul uman, fiind astfel ideali pentru condusul pe timp de noapte sau ceata, pana la ochelari de soare polarizati, care impiedica reflexia deranjanta a luminii din suprafele lucioase.

De asemenea, un important segment al industriei de accesorii fashion este reprezentat de ochelarii care se afla in tendinte. De aici nu pot lipsi modele precum ochelari de soare wayfarer, ochelari de soare ochi de pisica, sau ochelari de soare aviator.