​CADOURI IDEALE PENTRU NATIVII FECIOARA - CADOURI PERSONALIZATE

Alegerea unui cadou ideal pentru o persoana care are ca motto „Eu analizez” poate sa para o misiune imposibila, dar cu mult tact, rabdare si inspiratie, vei putea sa multumesti chiar si analitica si pragmatica Fecioara.

Pentru ca sunt cunoscute pentru incinatia lor catre ordine, altruim si perfectionism si pentru ca de fiecare data vor putea sa vada si cel mai mic detaliu, fara sa depuna prea multe eforturi, este destul de dificil sa o multumesti, insa, sub masca sa ce pare impenetrabila, o Fecioara veritabila va ascunde un suflet sensibil, care vibreaza de fiecare data cand i se ofera dovezi de afectiune si apreciere.

Facandu-se remarcata aproape imediat datorita calitatilor sale, Fecioara vrea de fiecare data sa ofere si o imagine unica a propriei persoane, motiv pentru care conventionalismul in ceea ce priveste alegerile vestimentare nu o caracterizeaza.

Pentru ca o Fecioara sa fie incantata de un articol vestimentar, aceasta trebuie sa indeplineasca o serie de criterii bine stabilite: sa fie dintr-un material de calitate – in speta fibra naturala, sa aiba culori bine definite si sa aiba „ceva special, unic”.

Pentru Fecioare si nu numai, in magazinul nostru online de cadouri, am introdus o categorie speciala, in care unicitatea si calitatea se reunesc pentru a da nastere unei colectii de tricouri personalizate care vor reusi sa impresioneze chiar si cea mai analitica persoana.

Si pentru ca ti-am promis sa iti oferim o mana de ajutor in identificarea si alegerea unui cadou ideal pentru o Fecioara perfectionista, iata cateva selectii din colectia noastra de tricouri personalizate:

TRICOU PERSONALIZAT IMPRIMEU DTG "AM MULTE OBIECTIVE"

Tricou personalizat bumbac 100%

Inbinand intr-o maniera inspirata calitatea fibrelor naturale - bumbac 100% - cu imprimeul haios, dar care face o sinteza scurta a personalitatii unei Fecioare determinata sa atinga succesul, acest tricou personalizat este un cadou ce ar putea nu doar sa aduca zambetul pe buzele celui ce urmeaza sa il primeasca, ci si sa ii ofere si o modalitate funny prin care sa faca o declaratie privind propriile convingeri.

TRICOU 100%BUMBAC IMPRIMEU HACKERMAN

Tricou bumbac 100% personalizat

Predilectia nativa spre analiza, sinteza, detaliu si perfectionism, transforma nativii Fecioara in IT-isti performanti, care reusesc sa se faca remarcati de-a lungul intregii lor activitati profesionale. Un tricou imprimat care sa faca o trimitere fina catre partea lor dark, reprezinta inca o alegere de succes daca vrei sa ii captezi atentia printr-un cadou unic, inspirat.

TRICOU PERSONALIZAT IMPRIMEU FUNNY "SUNT ZUGRAV"

TRicou personalizat, cadouri personalizate

Asa cum spuneam, dincolo de imaginea serioasa, analitica si perfectionista (uneori obositoare pentru cei din jur in dorinta lor de atingere a perfectiunii) se afla un suflet mereu cald, sensibi, afectuos si un simt al umorului fin, bine conturat.

Pasionate de miscare si de un stil de viata sanatos, Fecioarele vor face persiflari fine la adresa celor care doar afiseaza o imagine menita sa ii prezinte intr-o lumina deformata in ceea ce priveste implicarea lor in activitati dedicate unui stil de viata sanatos si o vor face chiar alegand sa poarte un tricou imprimat care sa ofere defapt o oglinda a celor care privesc tricoul lor.

Astfel, acest tricou personalizat al carui mesaj reprezinta o confesiune funny, de cele mai multe ori nu va fi ales de o Fecioara pentru ca asta reprezinta ceea ce este ea, ci pentru ca vrea sa le demonstreze celor din fata ei ca le cunoaste adevarata implicare.

Alaturi de aceste super tricouri cu imprieu realizat cu tehnologia DTG, in colectia noastra de cadouri personalizate gasesti si tabachere personalizate, sacose din bumbac personalizate, etuiuri personalizate si multe alte accesorii si decoratiuni pe care le poti transforma in cadouri unice, cu care vei reusi sa impresionezi chiar si o Fecioara pretentioasa.

Tag-uri

Niciunul