Cum cumpar?

Este foarte simplu si rapid sa comanzi cadouri urbane, cu stil de pe cadouri-urbane.ro!

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi produsul/produsele dorite şi sa le adaugi in cos, cu un clik pe butonul „Adauga In Cos”.

Dupa efectuarea cumparaturilor, in pagina apare un pop-up cu optiuni in care poti alege vizualizarea cosului printr-un click pe butonul „Vizualizeaza cosul” sau sa procesezi comanda, prin butonul „Procesare”.

Dupa finalizarea comenzii, un click pe „Finalizeaza comanda” , iar dupa ce ai completat datele de livrare si ai verificat cantitatile si produsele dorite, ai bifat modalitatea prin care vrei sa efectuezi plata (ramburs sau prin card bancar) , „Procesare” este butonul care transmite comanda catre reprezentantii nostri de vanzari.

Nu este necesar sa iti creezi cont pentru a realiza cumparaturi de pe cadouri-urbane.ro!

Pentru facilitarea eventualelor cumparaturi viitoare, poti alege sa efectuezi cumparaturile prin crearea unui cont, bifand „Vreau sa-mi creez cont”, o data introdusa adresa de e-mail si parola stabilita pentru accesarea cadouri-urbane.ro, esti directionat in pagina in care sunt solicitate datele de facturare.

In cazul in care adresa de livrare coincide cu cea furnizata la datele de facturare, se trece la pasul urmator, in cazul in care acestea nu coincid, se completeaza datele de livrare. In mod automat se genereaza costurile de livrare aferente datelor furnizate de tine.

Tag-uri

Niciunul