Salvati 48%
SACOSA 100%BUMBAC PRINT LOGO CENTENAR

SACOSA PERSONALIZATA LOGO CENTENAR CU LICENTA

Material: 100% bumbac
Inaltimea: 40
Lungimea: 38

Pret vechi: 29.00 Lei  

15.00 Lei

Discount: 14.00 Lei  (48%)
DTGS-009
in stoc
+

Mandria nationala transpusa intr-un mesaj simplu, dar cu incarcatura emotionala ce te va face sa vibrezi - sacosa personalizata logo Centenar.

Realizata din bumbac 100%, imprimata prin tehnologia DTG, aceasta utila si plina de simboluri sacosa personalizata, trebuie sa te insoteasca in timpul festivitatilor de 1 Decembrie.

Dorindu-ne sa iti punem la dispozitie cat ai multe modalitati prin care sa iti exprimi mandria nationala intr-un an ce reprezinta unitate, comuniune si fratie specific romaneasca, am obtinut dreptul de utilizare al logo-ului oficia Centenar diseminat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale si l-am transpus pe sacose personalizate, tricouri personalizate, magneti de frigider Centenar Romania, toate menite sa iti aminteasca de emotia unica a Unirii romanilor de pretutindeni.

In magazinul nostru online de cadouri ieftine, dar de calitate, te asteptam cu o serie de suveniruri, cadouri personalizate si cadouri dedicate tie si familiei tale, care vor aduce zambete de incantare si bucurie celor ce urmeaza sa le primeasca!

Informatii Produs

100% bumbac
(?)
40
(?)
38