Salvati 17%
magnet suvenir Dracula Romania Vlad Tepes

MAGNET SUVENIR DRACULA ROMANIA

Material: PVC, magnet
Inaltimea: 5,4 cm
Lungimea: 8.55 cm

Pret vechi: 6.00 Lei  

5.00 Lei

Discount: 1.00 Lei  (17%)
UV-004
in stoc
+

Discounturile noastre de cantitate:

Cantitate  100+ 
Pret  2.50 Lei  

Legendarul Dracula este acel personaj care reuseste sa fascineze pe oricine, fie ca vorbim de persoane care cred in mituri sau sceptici care sunt, mai degraba, entuziasmati de stiinta si rezultatele concrete ale acesteia. Astfel, acest magnet suvenir Dracula Romania, va impresiona pe oricine, fara exceptie!

Designul unic, realizat de specialistii nostri, dimensiunile suficient de generoase, astfel incat sa permita vizualizarea detaliilor imaginii, dar indeajuns de mici astfel incat sa nu devina deranjant, mai exact 5.5 cm/8.4 cm, fac din acest magnet suvenir acel obiect unic, ce iti va atrage atentia atat prin realizarea impecabila, cat si prin pretul super atragator.

Magnetul personalizat este realizat din PVC, material greu casabil, imprimat cu ajutorul tehnologiei UV, fapt ce garanteaza mentinerea imaginii printate pentru o perioada mai indelungata, aspecte ce fac din micul suvenir o alegere care te va incanta pentru multa vreme!

Pentru amintiri de neuitat, sacose din bumbac personalizate, magneti personalizati, tricouri personalizate, cutii din lemn personalizate, tabachere personalizate si multe altele, realizate la o calitate de exceptie si cu preturi accesibile oricarui buzunar, trebuie sa faci un simplu click pe cadouri-urbane.ro!

Informatii Produs

PVC, magnet
(?)
5,4 cm
(?)
8.55 cm