Salvati 49%
Tricou dama imprimeu 30 ani de la revolutia din 1989

TRICOU DAMA IMPRIMEU "30 ANI DE LA REVOLUTIE", TRICOU COMEMORATIV REVOLUTIA DIN 1989

Material: 100% bumbac

Pret vechi: 75.00 Lei  

38.00 Lei

Discount: 37.00 Lei  (49%)
DTG-2230
in stoc
+

O alegere ce va face ca intreaga ta aparite sa vibreze de emotie: TRICOU DAMA IMPRIMEU "30 ANI DE LA REVOLUTIE", TRICOU COMEMORATIV REVOLUTIA DIN 1989.

Momentul in care Romania a avut puterea sa strige cu forta, intr-un singur glas: "LIBERTATE!" este unul dintre momentele care trebuie sa salasluiasca pentru totdeauna in memoria personala si in cea colectiva. Sacrificiul suprem al tinerilor care au reusit dupa 45 de ani sa ridice fruntea si sa demonstreze ca romanii nu pot ramane pentru multa vreme inrobiti poate fi comemorat si cu ajutorul acestui tricou cu imprimeu comemorativ, care va oferi o aura unica intregii tale aparitii.

Realizat in memoria celor care au facut posibila iesirea de sub tiranie a noastra, a tuturor, imprimeul DTG de pe acest tricou personalizat este modalitatea prin care noi alegem sa spunem : "RESPECT!" martirilor lui Decembrie 1989.

Prezinta-ti si tu respectul pentru cei datorita carora astazi poti gandi, vorbi si actiona liber, alege sa porti un tricou imprimat in memoria martirilor nostri!

Informatii Produs

100% bumbac
Niciunul