Salvati 31%
caseta bijuterii, caseta bijuterii ou

CASETA BIJUTERII OU

Inaltimea: 9.5 cm
Lungimea: 5.3 cm

Pret vechi: 80.00 Lei  

55.00 Lei

Discount: 25.00 Lei  (31%)
PV-V43-01
in stoc
+

Ducandu-te cu gandul la o opera de arta, gandita astfel incat sa incante chiar si cele mai selecte gusturi, aceasta superba caseta bijuterii ou este dedicata femeilor urbane. Putand sa gazduiasca un inel cu semnificatie speciala, o bijuterie pretioasa sau un simbol al elegantei unice, aceasta superba caseta bijuterii ce imita un pretios ou Faberger este un cadou ideal, pe care il poti oferi unei femei care apreciaza calitatea si delicatetea.

Astfel, daca esti in cautarea unui cadou special, care sa impresioneze si sa inspire, daca vrei sa transmiti prin darul oferit eleganta si bun gust, aceasta frumoasa caseta bijuterii ou Faberger este exact ceea ce cauti!

Si daca vrei sa mai adaugi inca un obiect plin de farmec la darul oferit, nu iti ramane decat sa mai arunci inca o privire in colectia noastra de cadouri pentru femei si, cu siguranta vei gasi ceea ce iti doresti!

Te asteptam cu oferte de nerefuzat, te asteptam cu o oferta in care eleganta, stilul si preturile accesibile se imprietenesc si iti transforma cumparaturile intr-o adevarata desfatare!

Informatii Produs

(?)
9.5 cm
(?)
5.3 cm
Niciunul