Salvati 20%
cercei argintii cristale Swarovski

CERCEI CRISTALE SWAROVSKI ARGINTI

Material: Cristale Swarovski
Inaltimea: 0
Lungimea: 0

Pret vechi: 50.00 Lei  

40.00 Lei

Discount: 10.00 Lei  (20%)
MFCS-0004
in stoc
+

Cercei cristale Swarovski arginti - eleganta unica, feminitatea valorificata, stralucirea delicata pe care alegi sa o porti zi de zi!

Ca orice femeie, si tu alegi sa te exprimi prin stilul, rafinamentul si look-ul tau. Alegand de fiecare data sa iti potentezi frumusetea naturala cu accesorii fashion si bijuterii elegante, te faci remarcata si atragi privirile admirative si complimentele celor din jur. Pentru ca vrem sa iti oferim instrumentele necesare pentru a te pune in valoare in fiecare zi, iti punem la dispozitie o colectie de cercei eleganti cu care sa iti completezi tinutele si care sa iti ofere acele straluciri unice pe care ti le doresti.

Aceasta pereche de cercei handmade argintii, in care sunt impletite intr-o maniera unica, eleganta, suavitatea si delicatetea feminina este o dedicatie facuta tie, femeia urbana, dornica sa se exprime si sa se defineasca printr-o imagine impecabila!

Alege-i pentru tine sau alege sa ii daruiesti unei femei speciale, oricare ar fi alegerea ta, acesti superbi cercei cu Cristale Swarovski lucrati manual vor acea un efect fabulos!

Informatii Produs

Cristale Swarovski
(?)
0
(?)
0
Niciunul