Salvati 8%
Dispenser bauturi, dozator bauturi, Accesorii petrecere,

DISPENSER BAUTURI, DOZATOR BAUTURI

Material: Metal, plastic
Inaltimea: 48
Lungimea: 0

Pret vechi: 120.00 Lei  

110.00 Lei

Discount: 10.00 Lei  (8%)
DB-001/S37-10/R13-11
Momentan indisponibil

Dispenser bauturi, dozator bauturi - maniera profi, originala si cool pentru servirea bauturilor alcoolice si/sau nonalcoolice.

Ideale pentru un bar sic, perfecte pentru o petrecere reusita, dispenserele de bauturi iti asigura o servire profesionala a licorilor preferate.

Fie ca alegi sa il utilizezi pentru limonade, sucuri naturale sau bauturi alcoolice, acest dozator bauturi este o alegere de exceptie!

Urmeaza sa organizezi o petrecere a burlacilor pentru unul dintre prietenii tai? Vrei sa ii oferi prietenei tale o distractie maxima inainte sa isi uneasca destinul de cel al alesului ei? Ei bine, in oricare dintre aceste cazuri, servirea unor bauturi care sa iti dea o stare de euforie temporara se impune! Si pentru ca vrem sa poti turna bauturile preferate intr-o maniera sigura, care sa te fereasca de eventualele mici accidente, ne-am gandit sa iti punem la dispozitie acest util, elegant si foarte sigur dispenser pentru bauturi. Realizat din plastic usor, facil in manevrare si foarte simplu de utilizat, acest frumos accesoriu pentru bar trebuie sa fie pe lista ta de cumparaturi inainte de o petrecere ce se vrea a fi memorabila!

Capacitatea de 900 ml, acest superb dozator bauturi este un cadou inspirat, fie ca vrei sa il oferi unui domn, fie ca il alegi ca si cadou de Craciun, cadou de zi onomastica sau cadou zi de nastere pentru o doamna.

Informatii Produs

Metal, plastic
(?)
48
(?)
0