Salvati 3%
statuia justitiei, decoratiune casa, decoratiune birou

STATUIA JUSTITIEI (28 CM)

Material: Rasina
Inaltimea: 28
Lungimea: 8

Pret vechi: 72.00 Lei  

70.00 Lei

Discount: 2.00 Lei  (3%)
XX-M31-01/S68-01
in stoc
+

Decoreaza-ti biroul sau casa cu o superba decoratiune interioara, statuia justitiei si cel mai probabil, adevarul tau va triumfa mereu!

Simbol al dreptatii si egalitatii, Zeita Justitiei a fost, inca din antichitate, venerata de majoritatea populatiei.

Fiind intruchipata de o femeie frumoasa, legata la ochi, intr-o mana purtand o sabie, cu care sa-i pedepseasca pe cei ce au gresit in fata legii, iar in cealalta mana o balanta, pentru a cantari depozitiile martorilor si a gasi adevarul, dreptatea trebuie sa fie impartiala, netinand cont de statutul social sau alte criterii.

Realizata din rasina de cea mai buna calitate, avand detalii ce iti ofera o imagine pefecta a frumusetii Zeitei, aceasta superba statueta eleganta este o alegere ideala, fie ca esti in cautarea unei decoratiuni de exceptie pentru casa sau biroul tau, fie ca vrei sa oferi un cadou inspirat, demn de o persoana justa, cu un puternic simt al dreptatii.

Imbina intr-o maniera unica, eleganta si simbolistica, alege sa iti decorezi casa sau biroul cu aceasta exceptionala statueta Justitia!

Eleganta simplitatii intr-o decoratiune pentru casa!

Cu un design simplu, dar in acelasi timp foarte elegant, transmitand un mesaj direct si unic: "iubesc dreptatea si ma inconjor de rafinament", Statuia Justitiei este dedicata acelora care stiu ca detaliile fac diferenta!

Informatii Produs

Rasina
(?)
28
(?)
8