Salvati 20%
rama foto sticla luna si stele

RAMA FOTO MULTICOLORA, COLAJ 5 RAME FOTO

Material: Sticla
Inaltimea: 39 cm
Lungimea: 49 cm

Pret vechi: 100.00 Lei  

80.00 Lei

Discount: 20.00 Lei  (20%)
BB-936B
in stoc
+

Vesela, hazlie si plina de viata, aceasta superba rama foto, colaj 5 rame foto reprezinta acea decoratiune pe care iti doresti sa o utilizezi pentru a oferi un plus de optimism intregii amenajari interioare!

Cu un design ce inspira jovialitate si optimism, gandit astfel incat sa iti permita sa iti asezi amintirile intr-o maniera unica, acest superb colaj de 5 rame foto se va transformain punctul de interes al oricarei incaperi.

Fie ca vrei sa adaugi o nota personala biroului tau sau ca iti doresti sa inspiri un plus de personalitate casei tale, aceasta rama foto multicolora iti va indeplini obiectivul!

Un design simpatic ce iti va oferi o perspectiva luminoasa!

Culorile vii, precum si maniera in care sunt dispuse ramele foto in interiorul colajului, ofera o nota jucausa oricarui design interior, adaugandu-i un plus de caldura si personalitate.

Dimensiuni generoase pentru amintirile tale!

Cu o lungime de 49 cm si o inaltime de 39 cm, acest jovial colaj de rame foto iti ofera spatiu suficient pentru a-ti expune amintirile dragi.

Daca vrei sa oferi un cadou inspirat sau daca iti doresti sa iti imbogatesti interiorul casei cu un obiect decorativ ce va sparge barierele timpului si ale oricaror trenduri, acest super colaj de 5 rame foto este ceea ce cautai!

Informatii Produs

Sticla
(?)
39 cm
(?)
49 cm